Oniey Foods Fan Box

Terima Kasih semua

Dibawah ini adalah code traking bagi pembelian anda

31052011
Amizah - pos parcel (bungkusan) CD142480932MY
Nur Iman - pos parcel (bungkusan) CD142480019MY

09062011
Norazlina - pos laju EM185704371MY
Sabah - pos parcel (bungkusan) -cd156544978my

21062011
Melissa Azman - pos laju - EM185704725MY

23062011
Rozila -pos laju - EM185704734MY

Check Traking Pos anda
Testimoni pembeli

melissa_zyreena:
semlm msk....wat 2 acuan pun bleh sbb byk.. pastu bagi ma 1 biji(ma sblh umah je) ma kata sedap terkejut dia i bleh wat kek hehehe... hubby siap bwk gi opis hri ni hehehe...ingat smlm nak snap gmbr,nak tunjuk oniey,tp xsempat.bdk2 dah sambar... oniey,keke buah tu pun bleh kukus kan? nak lah.. so xcited nak try lagi

suri_1402:
salam oniey..kak suri dah try buat n memang sedap kek coklat tu..siap ada untuk topping dia lagi..sekejap je dah habis..rasa lembab dia tu n tak manis sangat..sedaplah tambah pulak kalau potong kecik2 pastu letak dalam peti sejuk.. rugi siapa tak beli n try..insyallah hari ini nak try chiffon kastard tu pulak hr ni..thanks..nanti akak nak order lagi kaksuri gtau ye..selamat maju jaya

acikia:
oniey, kek coklat da buat..jadi dan sedap. Tahu tak telur jek kite pukul tp gune blender jer...tepung coklat tu kite kacau biase ngan tangan jer...Alhamdullilah menjadi dan da abis pon anak makan... yg kek keladi tu blom buat lagi...

Yoji :
memang best kek coklat nie dan apa yang paling
best adalah saya dapat membuat kek pertama saya
dengan hasil tangan saya sendiri dari seorang lelaki..
tidak terpikir sebelum ini nak buat kek cam nie...
nampaknya boleh jadi checf la ya.. sebelum ini beli je ataupun merasa kek dari family.. harga pun memang berbaloi dengan kek yang dihasilkan.. rugi kalau sesiapa yang tidak mencuba tepung kek segera nie.. support pun terbaik dari oniey .. good luck to you....

difa :
salam oniey..kek coklat dah buat..sedapp, cara buat pon senang, campak2 jadik, lembab pon lembab..

tikusbiru :
oniey..sy da buat kek coklat..sdap..
hehe.. da promote kat kwn da pon.. nak tepek pic kek tp xpandai

irsyaina :
salam oniey..kak dah try kek coklat ari tu...sedap sgt..sampai bawak g berkelah dgn jiran2...nnt leh beli lagi.

PutriCahaya :

rupe kek buah kukus yg siap di potong

Akhir sekali..

apa apa pun kek ni tetap ada rasa kek buah
cuma masih tk memenuhi citarasa saya selaku pengemar tegar kek Buah Original.. saya selalu makan kek buah cukup dgn rasa rasa asli dan apa apa pun terima kasih Onie sekurang kurangnye kek ini lebih sedap rasanya dari kek segera di pasaran yg bau tengit dan ntah apa apa bau buahnnye..

all the best untuk Onie dan perniagaannye..

Pelawat Di Hormati

Bahan-bahannya

125 gm mentega
110 gm gula aising
1 biji kuning telur
1 camt strawberry emulco
sedikit pewarna merah

110 gm tepung gandum }
110 gm tepung naik sendiri } ayak
50 gm tepung kastard }
40 gm serbuk aiskrim


Cara-caranya


1.Pukul 5 bahan pertama hingga sebati.

2.Masukkan sedikit demi sedikit bahan ayak dan serbuk aiskrim.Gaul menjadi doh.

3.Terap dengan acuan pilihan. Berbentuk aiskrim

4.Hias atasnya dengan kuning telur. Bakar pada 175 C selama 20-25 min atau hingga masak.

Leave a Reply

Kenali Oniey

Nama saya Wan Dhalia Mawarni Binti Wan Muhamad... Panggil sahaja Oniey ini panggilan family dan rakan-rakan.. Oniey ni isteri kepada seorang suami penyayang iaitu Norhisyam Bin Saafi dan Ummi kepada Nur Areefa Dalila dan anak-anak yang akan datang.... Oniey baru sahaja bergiat dalam dunia internet ini....

Iklan




Tepung Kek Segera

Dapatkan Tepung Kek Segera

Tepung Kek Coklat

Tepung Kek Kastard Chiffon

Tepung Kek Buah Kukus

Tepung kek mentega

Tepung kek Marble coklat

Tepung Kek Marble pelangi

Tepung Muffin Segera

Terbaru.... jom tengok....

Blueberry Muffin

Coklat Chip Muffin

Vanila Coklat Chip Muffin

Jom Sembang




ShoutMix chat widget